Menu

Pianoles & Keyboardles

Leer piano en/of keyboard spelen bij De Zwolse Muziekschool! De piano is een zeer veelzijdig instrument waarop je akkoorden en melodieën kunt spelen en kunt soleren. Tijdens de les wordt naast het lesmateriaal veel gebruik gemaakt van de populaire muziek van nu. Bij ons speel je stijlen als Jazz, Funk, Rock en Fusion, maar ook andere stijlen die je graag wil ontdekken!

De piano is een zeer overzichtelijk instrument, waardoor je snel inzicht hebt in harmonieën en melodieën. Dat maakt de piano perfect om muziektheorie snel te leren! Het instrument is ook erg geschikt om jezelf te begeleiden als je zingt.

Bij ons kan je pianoles individueel of in een kleine groep volgen. We gebruiken een praktisch lesprogramma waar je alle aspecten van je instrument leert, leert improviseren en, als je wil, wordt voorbereid op het spelen in een band. We hebben veel verschillende lesprogramma’s voor piano, en kunnen ook specifieke individuele aandacht geven als iemand specifieke wensen heeft of bijvoorbeeld wil worden bijgeschoold in lichte muziek na jaren van klassieke pianolessen. Natuurlijk kunnen we je hiermee helpen. Geef dit aan als je een gratis proefles aanvraagt en we vinden het programma en de docent die het beste bij je passen!

Wil je daarbij ook echt samen met andere bandleden les hebben? Dat kan ook bij De Zwolse Muziekschool!

Aanmelden

Meld je nu aan