Vanaf oktober 2020

Musicalworkshop Showtime

Ergens in een kleine stad staat een mooi theater. Het theater maakt elk jaar een voorstelling waarin grote artiesten en beginnend talent zichzelf kunnen laten zien. En dan gebeurt het…

Het theater heeft geen geld meer om nog verder te kunnen gaan, ook zijn er kapers op de kust. Wat kunnen de acteurs doen om het theater te redden? We gaan het zien in “SHOWTIME”.

Locaties

• Zwolle-Zuid, Marshof (lesdag maandag 16:15 – 17:45 uur)
  • Stadshagen, Kopakker (lesdag maandag 16:15 – 17:45 uur)
  • Meppel, Ogterop (lesdag donderdag 15:30 – 17:00 uur)
  • Wipstrik, Landstede (lesdag donderdag 16:15 – 17:45 uur)

Aanmelden!

Meld je aan

Professionaliteit, kwaliteit, creativiteit en heel veel plezier. Dat zijn de vier kern-woorden van de C.I.C.K. Cultuurschool. We leren kinderen zingen, dansen en theater technieken toe te passen om daarmee een voorstelling te creëren. Dit doen we op een persoonlijke en speelse manier. Doe mee en leer vol vertrouwen op een podium te staan.

De Musicalworkshops zijn voor alle basisschoolleerlingen in de leeftijd van 5 t/m 11 jaar en van 11 jaar en ouder. De Theaterworkshops zijn voor basisschoolleerlingen van 7 t/m 12 jaar. De lessen worden gegeven door onze enthousiaste Musical- en Theaterdocenten.