Vanaf oktober 2021

Musicalworkshop De avonturen van Rapunzel

Rapunzel heeft zich met behulp van een jonge prins bevrijd uit de toren waarin ze jarenlang was opgesloten. Samen gaan ze de wereld ontdekken en beleven ze vele avonturen. Ze moeten zich wel steeds verbergen zodat niemand de boze heks kan vertellen waar Rapunzel is. Maar….. is die boze heks nu eigenlijk wel zo kwaadaardig?

Meld je aan bij C.I.C.K. Cultuurschool en speel zelf mee in deze mooie en spannende musical.

Locaties

• Zwolle-Zuid, Marshof (lesdag maandag 16:15 – 17:45 uur)
  • Stadshagen, Kopakker (lesdag maandag 16:15 – 17:45 uur)
  • Meppel, Ogterop (lesdag donderdag 15:30 – 17:00 uur)
  • Wipstrik, Landstede (lesdag donderdag 16:15 – 17:45 uur)

Aanmelden!

Meld je aan

Professionaliteit, kwaliteit, creativiteit en heel veel plezier. Dat zijn de vier kern-woorden van de C.I.C.K. Cultuurschool. We leren kinderen zingen, dansen en theater technieken toe te passen om daarmee een voorstelling te creëren. Dit doen we op een persoonlijke en speelse manier. Doe mee en leer vol vertrouwen op een podium te staan.

De Musicalworkshops zijn voor alle basisschoolleerlingen in de leeftijd van 5 t/m 11 jaar en van 11 jaar en ouder. De Theaterworkshops zijn voor basisschoolleerlingen van 7 t/m 12 jaar. De lessen worden gegeven door onze enthousiaste Musical- en Theaterdocenten.