Vanaf september 2022

Musical Op reis met Vaiana

Vaiana gaat op een spannende reis om haar eiland te redden. Tijdens haar tocht over de grote oceaan maak ze vrienden en beleeft ze mooie avonturen. Zal het Vaiana lukken om haar eiland te redden? Je ziet het allemaal in deze sprankelende musical!

Hijs de zeilen voor een oceanisch avontuur!

Locaties

• Zwolle-Zuid, Marshof (lesdag maandag)
  • Stadshagen, De Kopakker (lesdag woensdag)
  • Wipstrik, De Oosterenk (lesdag vrijdag)

Aanmelden!

Meld je aan

Professionaliteit, kwaliteit, creativiteit en heel veel plezier. Dat zijn de vier kern-woorden van de C.I.C.K. Cultuurschool. We leren kinderen zingen, dansen en theater technieken toe te passen om daarmee een voorstelling te creëren. Dit doen we op een persoonlijke en speelse manier. Doe mee en leer vol vertrouwen op een podium te staan.

De Musical lessen zijn voor leerlingen van 5 t/m 7 jaar en 7 t/m 11 jaar . De Theater lessen zijn voor leerlingen vanaf 11 jaar. De lessen worden gegeven door onze enthousiaste Musical- en Theaterdocenten.