Vanaf september 2021

Musicalworkshop De avonturen van Rapunzel

Rapunzel heeft zich met behulp van een jonge prins bevrijd uit de toren waarin ze jarenlang was opgesloten. Samen gaan ze op zoek naar haar ouders. Onderweg beleven ze veel spannende avonturen en ontstaan er mooie vriendschappen. Zal Rapunzel haar ouders vinden?

Meld je aan bij C.I.C.K. Cultuurschool en speel zelf mee in deze mooie en spannende musical.

Locaties

• Zwolle-Zuid, Marshof (lesdag maandag 16.15 – 17.45 uur)
  • Stadshagen, De Kopakker (lesdag woensdag 16.15 – 17.45 uur)
  • Wipstrik, De Oosterenk (lesdag vrijdag 16.15 – 17.45 uur)
  • Meppel
  • Genemuiden

De exacte locaties en tijden van Meppel en Genemuiden volgen op deze pagina zodra deze bekend zijn.

Aanmelden!

Meld je aan

Professionaliteit, kwaliteit, creativiteit en heel veel plezier. Dat zijn de vier kern-woorden van de C.I.C.K. Cultuurschool. We leren kinderen zingen, dansen en theater technieken toe te passen om daarmee een voorstelling te creëren. Dit doen we op een persoonlijke en speelse manier. Doe mee en leer vol vertrouwen op een podium te staan.

De Musicalworkshops zijn voor leerlingen van 5 t/m 11 jaar en 11 jaar en ouder. De Theaterworkshops zijn voor leerlingen vanaf 11 jaar. De lessen worden gegeven door onze enthousiaste Musical- en Theaterdocenten.