Vanaf oktober 2021

Musicalworkshop "For You” Page.

“For You” Page. Kijk op je scherm, Like wie ik ben! Dat is waar het allemaal om draait… Maar is iedereen bij jou op school echt zo stoer of hebben zij ook onzekerheden? Je ziet het allemaal in #FYP de musical.

Vanaf oktober 2021

Musicalworkshop 'De prijs voor...'

De prijs voor… De prijs voor wat? Hebben we een prijs gewonnen of moeten we een prijs betalen? Is de prijs groot of klein en is hij het waard? Misschien heb jij al een idee wat de prijs zou kunnen zijn. Vind je het leuk om je fantasie te gebruiken om samen een uniek verhaal te verzinnen? Meld je dan aan via het onderstaande formulier en sta straks ook te stralen in deze musicalworkshop!”

Wipstrik.
De 11+ lessen worden op dit moment alleen in Zwolle aangeboden.

C.I.C.K. Cultuurschool

Professionaliteit, kwaliteit, creativiteit en heel veel plezier. Dat zijn de vier kern-woorden van de C.I.C.K. Cultuurschool. We leren kinderen zingen, dansen en theater technieken toe te passen om daarmee een voorstelling te creëren. Dit doen we op een persoonlijke manier. Doe mee en leer vol vertrouwen op een podium te staan.

De Musicalworkshops zijn voor alle basisschoolleerlingen in de leeftijd van 5 t/m 11 jaar en van 11 jaar en ouder. De Theaterworkshops zijn voor basisschoolleerlingen van 7 t/m 12 jaar. De lessen worden gegeven door onze enthousiaste Musical- en Theaterdocenten

11+ Kennismakingsles

Op 23 september 2021 geven wij een kennismakingsles van 18.00-19.30 uur.