Vanaf oktober 2020

Musicalworkshop 'Verdwaald in...'

‘Verdwaald in…’ Ja, waarin eigenlijk? In de grote stad? In een oud verlaten kasteel? In je eigen gedachtespinsels? Het is allemaal mogelijk. Vind jij het leuk om je fantasie te gebruiken om samen een uniek verhaal te verzinnen? Meld je dan aan en sta straks ook te stralen in deze Musicalworkshop!

Wipstrik, Landstede (lesdag donderdag 18:00 – 19:30 uur)
De 11+ lessen worden op dit moment alleen in Zwolle aangeboden

C.I.C.K. Cultuurschool

Professionaliteit, kwaliteit, creativiteit en heel veel plezier. Dat zijn de vier kern-woorden van de C.I.C.K. Cultuurschool. We leren kinderen zingen, dansen en theater technieken toe te passen om daarmee een voorstelling te creëren. Dit doen we op een persoonlijke manier. Doe mee en leer vol vertrouwen op een podium te staan.

De Musicalworkshops zijn voor alle basisschoolleerlingen in de leeftijd van 5 t/m 11 jaar en van 11 jaar en ouder. De Theaterworkshops zijn voor basisschoolleerlingen van 7 t/m 12 jaar. De lessen worden gegeven door onze enthousiaste Musical- en Theaterdocenten.

Kennismakingsles 'Verdwaald in...'

Lijkt het jou te gek om te zingen, dansen en acteren maar weet je nog niet helemaal zeker of de C.I.C.K. Cultuurschool echt bij jou past? Kom dan naar de Kennismakingsles van de Musical workshop.

Kennismakingsles ‘Verdwaald in…’

• 1 oktober 2020 (tevens eerste reguliere les van de workshop)
  • 18.00 uur -19.30 uur
  • Locatie wipstrik, Dokterspad 2 Zwolle