Vanaf september 2021

Musicalworkshop "For You” Page.

“For You” Page. Kijk op je scherm, Like wie ik ben! Dat is waar het allemaal om draait… Maar is iedereen bij jou op school echt zo stoer of hebben zij ook onzekerheden? Je ziet het allemaal in #FYP de musical.

Vanaf september 2021

Theaterworkshop 'De prijs voor...'

De prijs voor… De prijs voor wat? Hebben we een prijs gewonnen of moeten we een prijs betalen? Is de prijs groot of klein en is hij het waard? Misschien heb jij al een idee wat de prijs zou kunnen zijn. Vind je het leuk om je fantasie te gebruiken om samen een uniek verhaal te verzinnen? Meld je dan aan via het onderstaande formulier en sta straks ook te stralen in deze musicalworkshop!”

Locatie

De 11+ lessen starten in september 2021 in Zwolle, Stadshagen locatie De Kopakker. Lesdag is woensdag van 18.00 – 19.30 uur.

C.I.C.K. Cultuurschool

Professionaliteit, kwaliteit, creativiteit en heel veel plezier. Dat zijn de vier kern-woorden van de C.I.C.K. Cultuurschool. We leren kinderen zingen, dansen en theater technieken toe te passen om daarmee een voorstelling te creëren. Dit doen we op een persoonlijke manier. Doe mee en leer vol vertrouwen op een podium te staan.

De Musicalworkshops zijn voor leerlingen van 5 t/m 11 jaar en 11 jaar en ouder. De Theaterworkshops zijn voor leerlingen vanaf 11 jaar. De lessen worden gegeven door onze enthousiaste Musical- en Theaterdocenten.

11+ Kennismakingsles

Woensdag 15 september 2021 geven wij een kennismakingsles van 18.00-19.30 uur. Stadshagen locatie De Kopakker.