Vanaf oktober 2021

Musicalworkshop 'De prijs voor...'

“De prijs voor… De prijs voor wat? Hebben we een prijs gewonnen of moeten we een prijs betalen? Is de prijs groot of klein en is hij het waard? Misschien heb jij al een idee wat de prijs zou kunnen zijn. Vind je het leuk om je fantasie te gebruiken om samen een uniek verhaal te verzinnen? Meld je dan aan via het onderstaande formulier en sta straks ook te stralen in deze musicalworkshop!”

Wipstrik, Landstede (lesdag donderdag 18:00 – 19:30 uur)
De 11+ lessen worden op dit moment alleen in Zwolle aangeboden.

C.I.C.K. Cultuurschool

Professionaliteit, kwaliteit, creativiteit en heel veel plezier. Dat zijn de vier kern-woorden van de C.I.C.K. Cultuurschool. We leren kinderen zingen, dansen en theater technieken toe te passen om daarmee een voorstelling te creëren. Dit doen we op een persoonlijke manier. Doe mee en leer vol vertrouwen op een podium te staan.

De Musicalworkshops zijn voor alle basisschoolleerlingen in de leeftijd van 5 t/m 11 jaar en van 11 jaar en ouder. De Theaterworkshops zijn voor basisschoolleerlingen van 7 t/m 12 jaar. De lessen worden gegeven door onze enthousiaste Musical- en Theaterdocenten.