Vanaf september 2022

De wens van…

De wens van… De wens van jou? De wens van mij? De wens van je familie? De wens van het dorp of de stad? Kan de wens zo worden vervuld of is dat toch nog wel moeilijk? Misschien weet jij al wat de wens zou kunnen zijn.

Vind je het leuk om je fantasie te gebruiken om samen een uniek verhaal te verzinnen? Meld je dan aan en sta straks ook te stralen in deze voorstelling!

Locatie

De 11+ lessen starten in september 2022 in Zwolle, Stadshagen locatie De Kopakker. Lesdag is woensdag van 18.00 – 19.30 uur.

C.I.C.K. Cultuurschool

Professionaliteit, kwaliteit, creativiteit en heel veel plezier. Dat zijn de vier kern-woorden van de C.I.C.K. Cultuurschool. We leren kinderen zingen, dansen en theater technieken toe te passen om daarmee een voorstelling te creëren. Dit doen we op een persoonlijke manier. Doe mee en leer vol vertrouwen op een podium te staan.

De Musical lessen zijn voor leerlingen van 5 t/m 7 jaar en 7 t/m 11 jaar. De Theater lessen zijn voor leerlingen vanaf 11 jaar. De lessen worden gegeven door onze enthousiaste Musical- en Theaterdocenten.