Menu

Oriëntatiecursus

Heb je interesse om een muziekinstrument te bespelen, of om te zingen, maar je kunt nog niet kiezen? Dan is dit iets voor jou!

Doe mee met de oriëntatiecursus op vrijdagmiddag bij De Zwolse Muziekschool. Tijdens een serie van 10 lessen maak je kennis met viool, drums, gitaar, zang, basgitaar, saxofoon, klarinet, piano en/of keyboard. Ieder instrument bespeel je één of twee weken en daarna wissel je naar een ander instrument. Alle instrumenten komen aan bod en tegelijkertijd doe je ervaring op in het samenspelen. Je krijgt les van de docent die alles kan. De lessen vinden plaats op vrijdagmiddag om 16:00 uur. Bij voldoende aanmeldingen kan er een tweede groep starten om 16:45 uur. De kosten zijn € 125 voor de gehele cursus.

Na de serie van 10 lessen kun je doorstromen naar de zang- of instrumentale les van jouw keuze.

  • Alle instrumenten en toebehoren zijn aanwezig
  • De lesduur is 45 – 60 minuten (afhankelijk van de groepsgrootte)
  • Je kunt meedoen vanaf 6 jaar
  • Indeling naar leeftijd
  • Wil je als volwassene meedoen? Stuur dan een bericht via ons contactformulier zodat we kunnen kijken hoe we dit in kunnen plannen

NB. Voor de proefles bij de oriëntatiecursus geldt het volgende: De eerste les van de serie van 10 lessen kan als een soort van proefles worden gezien. Als u na de eerste les niet verder wenst te gaan dan hoeft u die les niet te betalen. Besluit u wel om verder te gaan dan volgen er na de eerste les nog 9 lessen en is de proefles de eerste betaalde les van de serie van 10 lessen.

Aanmelden

Meld je nu aan